Yhteystiedot

Eläinpalvelu Kurki
Jenni Kurki
Tirilä, Lappeenranta
@mail: koirajahevospalvelu@gmail.com
y-tunnus 1559167-5

p.044-9714294

Vastaanotot Lappeenrannassa Elämäni Koira Koirakylpylä & -hotellilla

Tilauksesta toimin myös muilla paikkakunnilla, ota yhteys niin sovitaan tarkemmin!

Koirien trimmaus ja hevosten klippaus!

sisupesu.jpg

Trimmaan kotikoiria Lappeenrannassa rodusta riippumatta leikattavat/ajettavat/nypittävät rodut!
Myös koirien pesut ja harjaukset!

Hevosten klippaukset suoritan asiakkaan omalla tallilla hevoselle tutussa ympäristössä Etelä-Karjalan alueella. Mikäli klipattavia hevosia on useampi samalla tallilla, ajan tarvittaessa myös kauemmaksikin! Kaikki klippausmallit asiakkaan toiveen mukaan, myös kuvioita.

 

Ajanvaraukset joko


puhelimitse 044-9714294 (soittoaika arkisin klo 8.30-9.30. Muina aikoina vastaan vain jos töiltäni pystyn, asiakkaan läsnäollessa en ota puheluita vastaan. Jätä tällöin tekstiviesti, niin soitan takaisin heti kun pystyn! )

tai

sähköpostilla koirajahevospalvelu@gmail.com


HINNASTO

Koiran trimmaukset ja pesut 50e/h (Veloitus jokaiselta alkaneelta 15minuutilta. Minimiveloitus 30e. Työ sis. kynsien leikkuun)

Kynsien leikkaus ja tassukarvojen siistiminen 20e

Hevosten klippaukset 50e/h (Veloitus jokaiselta alkavalta 30 minuutilta) plus matkakorvaus todellisten kilometrien mukaisesti. 

 

 

Ohjeita trimmaukseen tulevalle:

*Pesethän koirasi huolellisesti trimmausta edeltävänä päivänä ja harjaat turkista mahdolliset takut auki. Likaista tai takkuista turkkia ei voi trimmata! Turkin tulee olla kuiva trimmattaessa.

Mikäli koiraa ei ole pesty valmiiksi, pesen koiran ennen trimmausta ja veloitan tästä hinnaston mukaisen hinnan. Tämä jo siksi, että likainen ja takkuinen turkki voi rikkoa saksien ja trimmauskoneen terät.

*Mikäli koirallasi on ihossa tai muualla jotain erityistä huomioitavaa, kerrothan näistä ennen kuin aloitan työn. Ihottumat, haavaumat, rasvapatit tai muut poikkeamat on hyvä tietää ennakkoon.

*Ennen työn aloitusta kerrothan mitä haluat koirallesi tehtävän, suunnitellaan työ yhdessä, jotta vältymme väärinkäsityksiltä.

*Jos koirasi ei pidä / ole tottunut trimmaukseen, kerrothan myös siitä etukäteen!

Koska käteni ovat tärkein työvälineeni, aggressiiviseksi muuttuvaa tai purevaa koiraa en suostu trimmaamaan loppuun saakka. Mikäli trimmaustyö joudutaan keskeyttämään koiran käytöksen vuoksi veloitetaan työn hinta normaalisti alkuperäisen arvion mukaan. Rokotustodistus tulee esittää pyydettäessä!

*Pentukoiraa voit totuttaa trimmauskoneeseen kotioloissa sähköhammasharjan varrella. Varsi surisee ja tärisee melko samalla tavalla kuin trimmauskone, ja kuljettamalla vartta turkkia pitkin varsinkin pään ja korvien alueella totutat koirasi käsittelyyn.

*Voit jättää koirasi trimmattavaksi ja noutaa sovittuna aikana. Monesti koirat käyttäytyvät ns. vieraskoreasti kun omistaja ei ole paikalla ja näin ollen työ sujuu helpommin ja nopeammin.

                                                       -Kiitos huomiostasi!-

 

Ohjeita hevosen klippaukseen:

* pese hevonen hyvin edellisenä päivänä ja harjaa se vielä perusteellisesti ennen klippausta. Hiekka ja hilse karvan seassa voivat vaurioittaa klippauskoneen terää.

*Myös herkkää ja arkaa hevosta voi totuttaa klippauskoneen surinaan koirien trimmaus ohjeissa olevalla sähköhammasharjanvarsi systeemillä.